close

Zien en gezien worden op het Coachella festival

Zo zijn de regenlaarzen echt een must-have tijdens het festival seizoen in Nederland maar tijdens het Amerikaanse festival Coachella kom je deze niet tegen. Coachella het festival waar menig celebrity gezien wil worden vindt het tweede en derde weekend van april plaats in de Colorado woestijn. Tijdens het festival treden veel artiesten op met verschillende stijlen zoals populaire rock-, indie-, hiphop-, en electronic dance muziek. Vorig jaar trok het festival bijna 600.000 bezoekers en hiermee een van de grotere festivals van de Verenigde Staten. Dit jaar zijn onder andere AC/DC, David Guetta, Drake en Hozier te vinden op dit populaire festival.

Fashion & Celebrities

Buiten goede muziek staat Coachella bekend om de fashion en de celebrities die graag gezien worden. H&M spendeerde zelfs een speciale Coachella lijn aan het festival met leuke basic festival outfits. Afgelopen weekend was het eerste weekend van het spektakel Coachella, een voorbode voor het Nederlands festival seizoen op fashion gebied. De veel geziene schoenen afgelopen weekend waren toch wel op nummer 1 de suède enkellaarsjes met een cowboy hak. De fringe laarsjes en stoere biker boots mogen ook nog steeds. Verder hoge veterlaarzen tot de knie en als het aan Kendall Jenner ligt dan zijn de welbekende bergschoenen Timberlands dit jaar ook weer trending topic.

Wat worden jouw festival schoenen dit seizoen?

 

Tags : Timberlands

1 Comment

  1. De outfits zijn superleuk! Maar die laarsjes…bikerboots vind ik nog wel leuk met blote benen maar die nauwsluitende hippe laarsjes niet. Ik ben meer van slippers of leuke sandaaltjes 🙂

Leave a Response