close

WINNEN! €50 shoptegoed bij Nelson

Het valt niet te ontkennen dat de sneaker de trend is van dit seizoen. Vrouwen kiezen voor comfort boven pijnlijke hakken en knellende sandaaltjes. Betekent dat we er lomp en saai bij moeten lopen? Nee alles behalve dat. Naast de sportieve sneakertrend zoals de Adidas Superstar en de populaire Nikes zijn er ook volop fashionable sneakers met kleurrijke motiefjes, glitter en glamour en strakke designs waar geen nette schoen voor onder doet. Ook Nelson heeft deze sneakertrend ondervonden en biedt naast de bekende merken ook haar eigen sneakers onder haar eigen Nelson label.

Sneakertrend

De moderne vrouw van nu kiest voor comfort en de sneaker is nu zo in het straatbeeld verweven dat het eigenlijk niet opvalt. Een aantal jaar geleden kreeg je nog wel eens de vraag: ga je rennen vandaag? als je op je sneakers aan kwam, tegenwoordig heeft iedereen naast zijn sportschoenen ook casual sneakers en is hier een duidelijk onderscheid in. De Nelson sneakers hebben een tijdloos design met een eigentijdse twist. Ik ben fan van de Nelson glitter sneakers die je bijvoorbeeld op het werk onder een nette outfit kan dragen maar die toch lekker comfortabel zitten.

Nelson

Naast de 71 Nelson schoenenwinkels te vinden in de grote en wat kleinere steden heeft Nelson ook een uitgebreide webshop volop schoenen voor zowel dames, heren en kinderen van bekende merken met daarnaast een ruim assortiment onder het private label collectie. Nelson Schoenen gaat al een tijdje mee te weten sinds 1949 en heeft zich daarom bewezen een belangrijke speler te zijn in de schoenenmarkt.

De collectie van Nelson bestaat uit een breed aanbod van merken zoals Replay, Converse en Poelman maar daarnaast ook een divers aanbod van het betaalbare private label collectie onder het Nelson, Orange Babies en Hobb’s label.

Winnen

Ik ben heel trots om de eerste winactie van mijn blog Gekopschoenen te mogen aankondigen. Ik mag €50 euro shoptegoed weggeven, te besteden in de webshop van Nelson. Wat moet je doen om kans te maken op die €50 shoptegoed? Like mijn facebookpagina Gek op Schoenen of volg mijn Instagram account @gekopschoenen, deel deze blogpost en laat een reactie achter. De actie loopt tot en met 10 mei.

Tags : Nelsonsneakers

8 Comments

Leave a Response