close

ZALANDO

Zalando is een puur gerichte online shop die een groot aanbod van internationale schoenenmerken heeft maar daarbij ook gericht is op fashion. Ze bieden hiermee een totaal pakket aan waardoor de klant een aankoop van een nieuw paar schoenen kan combineren met een items uit het exclusieve assortiment van kleding, tassen en accessoires. Zalando is van oorsprong een Duits bedrijf en heeft een paar jaar geleden zich zelf heel snel en groot gemanifesteerd op de Nederlandse markt.

Betalingsmogelijkheden

Een van betalingsmogelijkheden is vooruitbetaling. Bij vooruitbetaling krijg je de bankgegevens via mail toegestuurd en kan je de betaling zelf overmaken. Daarnaast kan er ook betaald worden met Ideal, Pay Pal en credit card betaling. Het is ook mogelijk op rekening te betalen. De acceptgiro wordt dan bij de bestelling toegevoegd. Op rekening betalen kan alleen als er geen openstaande rekeningen zijn en het factuuradres hetzelfde is als het afleveradres.

Verzendkosten & Shipping

Alle bestellingen voor 15:00 worden diezelfde dag nog verwerkt. De normale levertijd bedraagt 2 tot 3 werkdagen. De bestelling worden geleverd door PostNL, na verzending ontvang je een mail met een trackingcode waarmee je je bestelling in de gaten kan houden. Je kan jouw bestelling ook in de gaten houden in je Zalando account.

Retourkosten & Shipping

De normale retour tijd bij Zalando is 14 dagen. Binnen deze 14 dagen dient het product retour gezonden te worden of betaald. Indien het product binnen 14 dagen betaald behoudt je retourrecht tot en met 100 dagen. Hierbij geldt natuurlijk wel dat het product niet gedragen is en nog in orde is dan wordt het aankoopbedrag teruggestort na ontvangst. Het retour pakket kan afgegeven worden bij een PostNL punt en is geheel gratis.