close

Van den Assem Schoenen

Naast een online webshop en een Instashop heeft van den Assem Schoenen ook nog eens 17 fysieke winkels. Bekend om de toonaangevende schoenenmerken en altijd de laatste trends blijft van den Assem Schoenen haar naam hoog houden tussen de snel wisselende concurrentie. 

Betalingsmogelijkheden

Betalen kan via Ideal, creditcard, PayPal en Bancontact/Mistercash. Achteraf betalen kan met levering onder Rembours met de bijbehorende kosten van Euro 11,95 bovenop het aankoopbedrag.

Verzendkosten & Shipping

Bestellingen worden binnen 1 tot 3 werkdagen afgeleverd door PostNL. Indien het product op voorraad is in het centraal magazijn wordt je bestelling de volgende dag geleverd als je voor 15.00 s'middags besteld. Het verzenden is geheel gratis tenzij de bestelling slecht bestaat uit producten met 50% korting of meer dan wordt er een bijdrage gevraagd in de verzendkosten van Euro 6,95. Van den Assem levert niet alleen in NL maar ook in Duitsland en België. 

Retourkosten & Shipping

Retour sturen kan binnen 14 dagen middels het retourformulier en aflevering van het pakket bij een PostNL punt. Retourkosten zijn geheel gratis want het retouradres is een Antwoordnummer. Als je de schoenen retour stuurt krijgt je het aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 kalenderdagen op je rekening teruggestort.