close

ShoesForFashion

Met een eigen schoenenwinkel in Hengelo en het eigen schoenenmerk Lamazi zet ShoesForFashion een uniek product neer. Het assortiment bestaat uit trendy en comfortabele schoenen die met de grootste zorg wordt uitgezocht door het team van ShoesForFashion.

Betalingsmogelijkheden

Betalen bij ShoesforFashion kan via Ideal, PayPal, Creditcard en Bancontact/Mistercash. Achteraf betalen kan via MultiFactor tot een bedrag van Euro 300 en bij de eerste bestelling tot een bedrag van Euro 150. MultiFactor stuurt apart een acceptgiro per email en handelt het betaalproces af.

Verzendkosten & Shipping

De verzendkosten zijn gratis vanaf Euro 49 per paar schoenen in Nederland, en naar België zijn de verzendkosten helemaal gratis. ShoesForFashion levert ook aan de rest van Europa en hiervoor geldt een verzendtoeslag. De schoenen worden geleverd door GLS pakketservice. De bestelling wordt binnen 24 uur verwerkt en meestal binnen 1 werkdag afgeleverd. GLS pakketservice levert van maandag tot en met vrijdag en niet op zaterdag.

Retourkosten & Shipping

Binnen 14 dagen kunnen de schoenen retour gestuurd worden. De kosten voor het retour zenden zijn gratis als het aankoopbedrag hoger is dan Euro 49. In dit geval dien je dit eerst te melden bij ShoesForFashion en zij dragen dan zorg voor het retourlabel. Na ontvangst bij ShoesForFashion wordt het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen teruggestort.