close

SCHOENENWINKEL.NL

De webshop van schoenenwinkel.nl staat voor gemak en een duidelijk overzicht. Je bent slechts een paar muisklikken verwijderd van die nieuwe schoenen in huis. Het is niet nodig om jezelf eerst te registreren of in te loggen en de schoenenwinkel staat voor de laagste prijs garantie in Nederland. Want nou eenmaal niemand wil te veel betalen.

Betalingsmogelijkheden

Bij schoenenwinkel.nl kan je betalen met Ideal, creditcard, Paypal en Bancontact - Mistercash. Maar je kan betalen middels vooruitbetaling of juist achteraf via Afterpay.

Verzendkosten & Shipping

Bij schoenenwinkel.nl betaal je geen verzendkosten. Zodra de bestelling de deur uitgaat ontvang je een track trace code om de bestelling te volgen. Tot 12.00 s'nachts heb je nog de mogelijkheid om het afleveradres te wijzigen voor de volgende dag.

Retourkosten & Shipping

Binnen de wettelijke 14 dagen kunnen de schoenen geruild en geretourneerd worden. Samen met het retourformulier kunnen de schoenen retour gestuurd worden en na ontvangst zal het aankoopbedrag binnen 3 werkdagen teruggestort worden. De kosten voor het retourzenden zijn voor eigen rekening.