close

OMODA

Omoda is een van de grootste echte schoenen webshops van Nederland. Het aanbod is heel ruim en ze richten zich vooral op de bekende schoenenmerken. Naast schoenen verkopen ze ook tassen maar het mooie is van Omoda dat de kracht bij de schoenencollectie ligt.

Betalingsmogelijkheden

Bij Omoda kan je betalen met Ideal, creditcard, Pay Pal of betaling achteraf via Afterpay. Visa en Mastercard worden geaccepteerd bij betaling met credit card.

Verzendkosten & Shipping

De verzendkosten als Club Omoda member zijn geheel gratis binnen Nederland. Geen lid dan betaal je Euro 3,95 verzendkosten bij een besteding onder de Euro 50,00. Woon je in het buitenland dan kan je ook bij Omoda bestellen, Omoda levert namelijk naar vrijwel alle landen ter wereld. Als je producten voor 22.00 s'avonds besteld dan heb je je bestelling de volgende werkdag in huis. Als je kiest voor bezorging in een van de Omoda winkels ligt het de volgende werkdag na 15.00 in de winkel klaar.

Retourkosten & Shipping

Niet tevreden dan kan je het artikel binnen 14 dagen retour sturen met bijgeleverde retourbon via een Kiala punt of PostNL. Zodra je artikel is ontvangen door de Omoda Club staat je geld al binnen enkele dagen op je rekening inclusief eventuele verzendkosten. Retour zenden van je product is ook geheel gratis. Wil je een product omruilen dan zijn de nieuwe eventuele verzendkosten ook geheel gratis.