close

MOOIESCHOENEN.NL

Het zit hem al in de naam, deze webshop verkoopt heel veel mooie schoenen en heeft zeer populaire schoenenmerken in het assortiment. Elk seizoen breidt mooieschoenen.nl de collectie uit met meer nieuwe schoenenmerken. 

Betalingsmogelijkheden

De webshop van mooieschoenen.nl is ingespeeld op meerdere landen en daarom zijn de betalingsmogelijkheden ook ruim. Snel en gemakkelijk kan dit via Ideal of Creditcard maar ook betaling bij aflevering onder Rembours is mogelijk. Voor de Belgische consumenten kan er betaald worden met Bancontact - Mistercash en voor de Duitse klanten is dat Giropay. Daarnaast kan er ook betaald worden via SOFORT Banking dat ook internationaal bekend is. Is jouw Maestro pas geschikt voor online betalingen? Dan kan hier ook realtime mee betaald worden.

Verzendkosten & Shipping

Alle bestellingen vanaf Euro 40,00 worden geheel gratis verzonden naar Nederland, België en Duitsland. Bij bestellingen onder de Euro 40,00 rekenen zijn Euro 3,95 verzendkosten. Alle bestellingen die voor 20.00 s'avonds geplaatst worden zullen de volgende werkdag afgeleverd worden door PostNL met uitzondering van bestellingen op vooruitbetaling.

Retourkosten & Shipping

De bedenktijd om de producten terug te sturen is de wettelijke 14 dagen. Deze 14 dagen gaan in nadat je het product ontvangen hebt. Wil je het product retour sturen dan kan dit geheel gratis via het retourformulier en antwoordnummer middels PostNL. Zodra het product retour ontvangen is wordt het terug te betalen bedrag binnen 1 werkdag teruggestort, dit betekent dat je het 2 -3 later op je rekening of creditcard hebt staan.