close

Wat maakt jouw Converse uniek? Check de campagne Made by You

Converse made by you

Een van de meest herkenbare schoen ter wereld is toch wel de Converse All Stars. Op 5 maart lanceerde Converse de nieuwe voorjaarscollectie en daar draait het helemaal om de Chuck Taylor. Om te vieren dat dit model al bijna 100 jaar bestaat, om precies te zijn 98, is er een unieke campagne gestart die dit keer niet vertegenwoordigt wordt door wereldberoemde sterren maar door de dragers van de sneaker zelf. De Chuck Taylor heeft hele trouwe fans en in de nieuwe Chuck Taylor campagne ”Made by You” draait het zoals de titel al zegt om jou!

Chuck Taylor All Stars zijn niet zomaar doodgewone sneakers maar dienen als een palet voor de creatieve geesten onder ons. Zoek maar eens op instagram onder hashtag #madebyyou en je ziet de gekste creaties voorbij komen. Volgens Converse laat elk paar Chuck Taylor’s namelijk de persoonlijkheid van de drager zien. All Stars zijn de ideale schoenen om te customizen, de schoenen gaan pas leven als je ze draagt. Ik heb mijn All Stars al jaren en elk jaar gaan ze alleen maar lekkerder zitten. Na een Festivalletje gaan ze de wasmachine in en ze zijn weer als nieuw. Voor de campagne “Made by You” is Converse speciaal op zoek gegaan naar unieke Chuck Taylor’s van over de hele wereld. Zo zijn er Chuck Taylor schoenen van fans uit Tokio, Berlijn, São Paulo en uit onze eigen Amsterdam gefotografeerd voor de campagne.

De campagne Made by You houdt tevens tentoonstellingen over heel de wereld. De aftrap was in New York maar ook in de steden Hong Kong en Londen zullen de Chuck Taylors getoond worden. Een expositie van meer dan 200 foto’s van unieke gedragen Chuck Taylors door zowel onbekende fans als bekende fans zoals Andy Warhol die zijn steentje bijdroeg.

In Amsterdam opent Converse vier weken de Made by You studio aan de Van Woustraat. Vanaf 16 maart laat Converse hier iedere week twee kunstenaars hun kunsten vertonen met de opdracht “Self Expression”. Het resultaat wordt iedere week op vrijdag getoond onder het genot van een drankje, meer creativiteit en muziek. Er bij zijn? Kom dan op vrijdag 27 maart, 3 april en 10 april tussen 18.00 en 22.00 naar de Made by You Studio in Amsterdam. Nog geen All Stars in je kast? Check dan de site van Intreza zodat jij straks ook je creativiteit z’n gang kan laten gaan.

Tags : All StarsChuck Taylorconverse

Leave a Response