close

Pijnloze voeten met pumps van LINJA

Pijnloze voeten met hakken van LINJA
Het schoenenmerk LINJA zegt nu pumps te hebben waarmee je met pijnloze voeten door het leven stapt. De schoenen branch blijft duidelijk niet achter qua innovatie anno 2015. Nadat we tegenwoordig ook al schoenen 3D kunnen printen schijnen nu hoge hakken geen invloed meer te hoeven hebben op pijnlijke voeten aan het eind van de dag.

Onzichtbaar comfort

Samen met een ervaren team van designers, schoenspecialisten en een orthopedisch therapeut heeft schoenenmerk LINJA een pump ontwikkelt voor optimaal comfort. Wat deze pump zo uniek maakt is niet met het

oog te zien en het geheim wordt ook niet vrijgegeven.

Achter deze schoen zit een Nederlands tintje want schoenenontwerper Seroj de Graaf is verantwoordelijk geweest voor het uiterlijk van deze pump. Of het comfort invloed heeft gehad op het design van de pump is de vraag want het is een vrij klassieke pump.

500 unieke schoenen

Speciaal om LINJA te introduceren op de Nederlandse markt hebben de eerste 500 schoenen een uniek karakter. Jouw schoenen worden uniek genummerd en geleverd met een schoenen gallery met jouw eigen naam. Schoenen zijn hier te verkrijgen voor 375 euro, hoe eerder je er bij bent hoe meer korting. Verkrijgbaar tot eind september.

 

Leave a Response