close

One for One, pop-up store TOMS Rotterdam

Vanavond vindt de officiële opening plaats van de TOMS pop-up store by Van den Assem in Rotterdam. Fans van de TOMS espadrilles kunnen hun hart ophalen in deze tijdelijke https://www.cialissansordonnancefr24.com/cialis-20mg-prix/ winkel aan de Aert van Nesstraat 58 in Rotterdam. Niet alleen de TOMS schoenen maar ook de zonnebrillen en tassen worden hier verkocht.

TOMS staat bekend om het One for One concept, met elke aankoop die je doet, helpt TOMS een mens in nood. Het assortiment van TOMS is tegenwoordig uitgebreid met een grote collectie schoenen, tassen, accessoires en koffie.Toms pop up store

Models Give Back collectie

In de TOMS pop-up store zijn ook de nieuwe Models Give Back espadrilles verkrijgbaar. Deze drie unieke TOMS zijn gerealiseerd in samenwerking met drie Nederlandse topmodellen, namelijk Yfke Sturm, Giovanca Ostiana en Marvy Rieder. De Models Give Back collectie bestaat uit drie exclusieve prints: een kleurrijke zomerse olifantprint, een bladprint in prachtige blauwtinten en een lieflijke bloemprint. Met de aankoop van een paar TOMS uit de Models Give Back collectie doneert u €20,00 aan het goede doel.

 

Tags : Toms

Leave a Response