close

In de schoenenkast van Jorieke

Mooie donkerrode hakken zijn het geworden, de aankoop van het shoptegoed van Jorieke, de winnares van de Nelson winactie. Ik mocht ook gelijk een kijkje nemen in haar schoenenkast, een echte hakkendraagster maar voor thuis kiest zij tegenwoordig voor een makkelijke sneaker. Buiten het feit dat dit nu de schoenentrend is, is het makkelijker met haar 3 maanden oude zoontje.

Wat zijn je favoriete schoenen? Mijn zwarte pumps van Cavalli gekocht op Ibiza waar ik toevallig tegen aan liep. Inmiddels heb ik ze afgedragen en is de hak iets minder geworden maar ik kan ze niet wegdoen. Ik draag vaak hakken vooral naar het werk. Ik heb een paar klassieke hakken van Tommy Hilfiger die van mijn dagelijkse schoenen zeker favoriet zijn.

“Met een vriend die sneakerfreak is ontkom je niet aan de sneakertrend”

Ben je een trendsetter of volger? Ik volg geen trends en heb echt mijn eigen smaak. Al word ik wel meer besmet met het sneaker virus, wat met een vriend die sneakerfreak is onoverkomelijk is. Zo heb ik laatst de Adidas Stan Smith online gekocht, normaal koop ik mijn schoenen liever in de schoenenwinkel. Dat was het voordeel van Nelson, de pumps die ik van het gewonnen shoptegoed online kocht bij Nelson kon ik in de winkel afhalen en gelijk passen.

Heb je een favoriet schoenenmerk? Ik ben niet trouw aan een bepaald schoenenmerk. Merkschoenen gaan vaak langer mee en een goed paar zijn vaak tijdloos. Daarnaast heeft Zara heel veel leuke schoenen die wat minder duur zijn, een leuke aanvulling op je collectie.

Jorieke schoenen

Heb je weleens een miskoop? Niet vaak, van mijn lievelingshakken van Tommy Hilfiger heb ik een precies dezelfde paar gekocht in een ander

design. Draag ik dus nooit, op de een of andere manier kan ik het nergens mee combineren. (zie foto rechtsonder). Die heb ik dus nog steeds, andere eventuele miskopen gaan linea recta naar de rommelmarkt, zonde natuurlijk maar soms moet je er maar niet te lang over nadenken.

“Als je hakken draagt moeten het op ze minst stiletto’s zijn”

Welke schoenen wil je nog aan je collectie toevoegen? Een paar Anniels staan nog op mijn wishlist maar ik kan de juiste kleur / design nog niet vinden. En verder ben ik op zoek naar een paar leuke nikes.

Wat heeft elke vrouw nodig in haar schoenenkast?  Misschien niet heel sexy maar wel een aanrader zijn makkelijke opvouwbare flatjes die je in je handtas kunt stoppen na een lange dag op het werk of na het stappen. Verder vind ik dat Crocs verboden moeten worden en als je hakken draagt moeten het op ze minst stiletto’s zijn en anders niet. Ok wat degelijker hakken naar het werk is dan misschien een uitzondering.

Ben jij ook gek op schoenen of heb jij een bijzondere schoenencollectie? Wil jij dit delen met anderen en ook in deze rubriek komen? Stuur dan een mailtje met jouw verhaal naar gekopschoenen@gmail.com en wie weet sta jij volgende keer op de website.

Tags : CavalliNikeTommy Hilfiger

Leave a Response