close

In de schoenenkast van Dorien

In deze nieuwe rubriek wil ik jullie graag een kijkje geven in de schoenenkast van iemand anders. Gewoon omdat wij mensen heel nieuwsgierig van aard zijn, geïnspireerd willen worden en benieuwd zijn naar het verhaal achter een schoenencollectie. De spits wordt afgebeten door Dorien, 33 jaar en moeder van Isabella en zwanger van haar 2e kindje. Vriendin en volgster van het eerste uur van gekopschoenen.nl en geeft regelmatig tips door voor de website.

“Mijn favoriete laarzen zijn van Invito”

Wat zijn je favoriete schoenen? Naar het werk ben ik meestal netjes en draag ik vaak laarzen, mijn favoriete schoenen zijn mijn laarzen van Invito met een hak. Nu ik zwanger ben is het dragen van hakken wat lastiger dus ga ik voor laarzen met een platte zool. Thuis gaan mijn laarzen uit en loop ik het liefst op mijn comfortabele Nike slippers.

Koop je vaak online schoenen? Meestal koop ik schoenen in de schoenenwinkel, ik wil toch liever de schoenen eerst passen. In Almere waar ik woon zijn voornamelijk veel standaard schoenenwinkels en weinig leuke schoenenwinkels in het hogere segment. Dus als ik echt op zoek ben naar nieuwe schoenen ga ik naar een grotere stad. Voor mijn dochtertje van 2 koop ik wel veel schoenen online. Als ik voor mijzelf online ga shoppen dan koop ik het liefst online bij de webshop van Van den Assem die heel veel mooie schoenenmerken heeft.

“Weinig leuke schoenenwinkels in het hogere segment”

Ben je een trendsetter of volger? Ik ben wel gevoelig voor trends maar ga vooral mijn eigen gang. Het moet vooral niet te trendy zijn. Trends waar ik echt niet aan mee doe zijn de momenteel witter dan witte sneakers en je zal mij ook niet zien op Uggs of Kiboots.

Heb je wel eens een miskoop? Ik heb hele mooie nude kleurige one strap sandaaltjes, zien er heel leuk uit maar het zijn echte benenbrekers. Van Nike heb ik hoge zwarte sneakers gekocht maar ze zitten echt niet lekker dus draag ik ze niet. Via Marktplaats probeer ik ze te verkopen maar mensen hebben veel te weinig geld over voor tweedehands zo goed als nieuwe schoenen. Dus als er iemand interesse heeft?

Schoenen Dorien

“Zomerschoenen, veel slippers en lekker gekleurd”

Heb je een favoriete schoenenmerk? Ik ben gek op de zomer, zomerschoenen en slippers draag ik het liefst en mijn favoriete merk is dan ook van Havaianas. Daarnaast draag ik mijn vrije tijd graag hoge sneakers van Adidas, die zitten altijd goed. Schoenen moeten vooral lekker gekleurd zijn daar wordt ik vrolijk van.

Welke schoenen wil je nog aan je collectie toevoegen? De zomer komt eraan en op het werk mag ik geen open schoenen dragen dus ik ben op zoek naar een nette dichte zomerschoen. Dat blijkt nog een hele klus te zijn.

Ben jij ook gek op schoenen of heb jij een bijzondere schoenencollectie? Wil jij dit delen met anderen en ook in deze rubriek komen? Stuur dan een mailtje met jouw verhaal naar gekopschoenen@gmail.com en wie weet sta jij volgende keer op de website.

Tags : AdidasHavaianasInvitoNike

Leave a Response