close

De Not for Basics collectie van Sacha

De sneaker is in en ook Sacha speelt hier op in. Een compleet nieuwe eigen sneaker lijn werd er afgelopen week gepresenteerd. Sacha is al jaren bekend om haar trendy schoenen-, accesoires-, en tassencollecties. De slogan van Sacha luidt “Not for Basics” en dit straalt het merk al jaren uit. Gaat altijd mee met de laatste trends. Tot nu toe kan je zeggen dat 2015 het jaar van de sneaker is en daarom kon Sacha niet achterblijven. Deze collectie is ook alles behalve basic en daardoor extra opvallend.

Van een witte sneaker met een goud detail tot aan gekke printjes, suède stoffen en glimmende zilveren sneakers die je tegemoet glimmen. De collectie gaat alle kanten op waarmee er voor iedereen wel iets tussen zit wat je aanspreekt.

Het nieuwe sneakerlabel is genaamd Est. 1909 en verwijst naar het jaartal waarin Sacha ooit is begonnen. Dit vraagt om een feestje en dat doet Sacha met de geboorte van deze nieuwe sneaker collectie die vanaf maart exclusief in alle Sacha stores en online te verkrijgen is.

The Broozer
The Broozer
The Break
The Break
The Breeze
The Breeze
Tags : Sacha

Leave a Response