close

Customize jouw eigen Nike Huarache sneakers

Het woord krijg ik mijn strot niet uit maar fan ben ik wel, de Nike Air Huarache Run. Elke keer als ik de perfecte kleurcombinatie vind zijn ze al weer uitverkocht.  Dus ik werd heel happy toen ik vorige week hoorde dat de Nike Huarache sneakers nu ook te customizen zijn op de NikeID website. Je eigen materialen, prints, en kleuren en nog veel meer uitkiezen. Zal ik nu eindelijk een perfect paar kunnen samenstellen?

Na onder andere de Nike Air Max, Nike Roshe zijn nu ook de Nike Huarache sneakers op NikeID zelf te ontwerpen maar wat valt er dan allemaal te customizen?

We beginnen met de Vamp de bovenste voorkant. Je kan hier kiezen voor leer of voor 2 soorten meshstoffen die het geheel iets luchtiger maakt. In het voorbeeld ontwerp heb ik voor een grijze meshstof gekozen die een mooi contrast geeft voor de rest van het leer. De overlay kenmerkt het geheel aanzicht en in het voorbeeld hierboven heb ik gekozen voor de safari print en is anders ook te kiezen in een effen leren kleur. De Tongue/Collar is het gedeelte onder de overlay en de kraag van de schoen en is in standaard kleuren te kiezen. De Lining is het gedeelte onder de strap en de binnenkant van de schoen en hiervoor kunnen dezelfde kleuren gekozen worden als de lining.

De Strap wat de Huarache zo opvallend maakt, is er in 3 verschillende varianten, doorzichtig, 2 kleurig en gewoon 1 dichte kleur. De veters kan je kiezen in een dubbele kleur wat een leuk effect geeft.

Voor de midsole kan je kiezen voor het spikkel effect. Voor de outsole, Nike-Huarache-Heel-IDhet onderste laagje van de zool, kan je ook een kleur kiezen deze kan ook een soort van doorschijnend zijn. Persoonlijk vind ik de mogelijke kleuren erg tegenvallen. De kleuren zijn erg straight, ik mis bijvoorbeeld de legergroene kleur wat een favoriet is en een suede stof.

Het allerleukste deel komt op het einde en dat is de heel ID. Een eigen tekst of je naam. Als je naam net zoals de mijne te lang is, heb je pech je kunt maximaal 6 karakters per schoen ingeven.

Mijn kleuren zitten er niet tussen dus mijn zoektocht naar het perfecte paar gaat verder. Wat vinden jullie?

Tags : HuaracheNikeNike HuaracheNikeID

3 Comments

Leave a Response