close

Be a Queen on Kings Day

Over minder dan 2 weken is het weer zover Kings Day komt eraan! Ik moet nog even wennen aan de nieuwe titel, maar Koningsdag voorheen Koninginnedag is een van mijn favoriete feestjes van het jaar. Voor koningsnacht ruim ik mijn kledingkast weer op en verkoop alles, voor veel te weinig natuurlijk, op de vrijmarkt. Samen met vrienden een beetje onderhandelen met het voorbijkomend publiek met een drankje of meerdere offcourse erbij. De volgende dag op Koningsdag zelfs gaan we naar Amsterdam het geld weer uitgeven. En dat moet natuurlijk wel in stijl. Ik heb al aardig een verzameling oranje items en kleding bij elkaar verzameld maar er is altijd plek voor iets nieuws zodat we het oude volgend jaar gewoon weer kunnen verkopen.

Hieronder mijn favoriete vondsten op het web wat betreft oranje schoenen. Zoek je naar nog meer stylingtips voor Kingsday check dan ook even de site van Sarenza.

Van boven naar beneden:

Bloksandalen van Aldo
Nike Free 5.o
Havaianas
Nike Air Max 1 essential
Toms espadrilles
Kiomi espadrilles
Adidas Superstar Pharrel collectie

2 Comments

Leave a Response