close

Acties bij Cafe Moda

Cafe Moda heeft haar website vernieuwd en wil dit aan iedereen kenbaar maken met diverse acties. Cafe Moda gaat al weer een paar jaar mee met tegenwoordig het boegbeeld Kim Feenstra. Naar eigen zeggen was zij al enorme fan van de schoenen van Cafe Moda nadat zij deze een keer moest showen op de catwalk. Kim Feenstra  is precies wat  Cafe Moda wilt uitstralen, modieus maar ook rebels.

De collecties wisselen snel want Cafe Moda wil met de laatste catwalk trends meegaan. Aan de andere kant is Cafe Moda onderscheidend door de prijs, want de schoenen zijn zeer betaalbaar. Met de vernieuwing van de website is ook de collectie veel uitgebreider geworden en kan je niet alleen op soort zoeken maar Cafe Moda licht ook de trends voor je uit. En wil je weten wat de favorieten schoenen van Kim Feenstra zijn dan ga je naar de pagina van Kim’s Favourites. Ik heb voor jullie mijn favourites uitgezocht!

sandaal Cafe Moda spijkerstofsandaal Cafe Moda taupe
sleehak Cafe Moda grijs

Tot en met 11 mei geeft Cafe Moda 10% korting op de gehele collectie en tot en met morgen 4 mei maak je kans op 250 euro shoptegoed bij aankoop van een paar mooie schoenen.

Ook kans maken op die 250 euro shoptegoed? Ga dan vandaag nog naar Cafe Moda!

Tags : Cafe Moda

Leave a Response